Giriş |
English
Üniversite Hakkında
İsim ve Adres
Academik Takvim
Academik Yetkililer
Üniversite Hakkında Genel Bilgiler
Mevcut Eğitim Programları Listesi
Genel Kabul Koşulları
Eğitim Öncesi Tanıma İçin Genel Düzenlemeler
Genel Kayıt İşlemleri
AKTS Kredilerinin Tahsisi
Akademik Rehberlik Düzenlemeleri
Önlisans
•
ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU
•
HALİL BAYRAKTAR SAĞLIK HİZMETLERİ M.Y.O.
Lisans
Fakülteler
•
TIP FAKÜLTESİ
•
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
•
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
•
İLAHİYAT FAKÜLTESİ
•
FEN- EDEBİYAT FAKÜLTESİ
•
MİMARLIK FAKÜLTESİ
•
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ
•
VETERİNER FAKÜLTESİ
•
EĞİTİM FAKÜLTESİ
•
İLETİŞİM FAKÜLTESİ
•
FEN FAKÜLTESİ
•
EDEBİYAT FAKÜLTESİ
•
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK Y.O.
•
SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU
•
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU
•
ZİRAAT FAKÜLTESİ
•
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ
•
ECZACILIK FAKÜLTESİ
•
HUKUK FAKÜLTESİ
•
SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
•
TURİZM FAKÜLTESİ
•
HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
•
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Yüksek Lisans
•
EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
•
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
•
GEVHER NESİBE GENOM VE KÖK HÜCRE ENSTİTÜSÜ
•
GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ
•
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
•
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
Doktora
•
EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
•
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
•
GEVHER NESİBE GENOM VE KÖK HÜCRE ENSTİTÜSÜ
•
GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ
•
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
•
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
Bilgiler
Öğrencileri İçin Bilgilendirme
•
Yaşam Maliyeti
•
Konaklama
•
Yemekler
•
Sağlık Hizmetleri
•
Özel İhtiyaçlı Öğrenciler İçin İmkanlar
•
Sağlık Güvencesi
•
Öğrencileri İçin Finansal Destek
•
Öğrenci İşleri Ofisi
•
Öğrenme Mekanları
•
Uluslararası Programlar
•
Değişim Öğrencileri İçin Pratik Bilgiler
•
Dil Kursları
•
Stajlar
•
Spor ve Eğlence Mekanları
•
Öğrenci Kulüpleri
Diploma Eki
•
Diploma Eki Nedir?
•
Diploma Eki Hangi Bölümlerden Oluşur?
•
Diploma Eki Ne Değildir?
•
Diploma Ekinin Öğrencilere Sağladığı Kazanımlar Nelerdir?
•
Diploma Ekinin Kurumlara Sağladığı Kazanımlar Nelerdir?
•
Diploma Eki Ne İçin Gereklidir?
•
Diploma Eki Hangi Zorluklara Cevaben Üretilmiştir?
•
Diploma Eki Broşürü
•
Diploma Eki Örnekleri
Erasmus Kalite Politikası
Ulusal Yeterlilikler Çerçevesi
Güncelleme Kurulu
Doktora >
Sağlik Bilimleri Enstitüsü >
Veteriner Hayvan Bes.ve Bes.has.(doktora)
> Müfredat Dersleri ve AKTS Kredileri
Bilgi Paketi Nedir?
Nasıl Giriş Yapabilirim?
Düzenlemeleri Nasıl Yapabilirim?
VETERİNER HAYVAN BES.VE BES.HAS.(DOKTORA)
Müfredat Dersleri ve AKTS Kredileri
1. Yarıyıl Ders Planı
Dersin kodu
Dersin adı
Dersin tipi
Teorik + Uygulama
Yerel kredi
AKTS kredisi
SBA 000
ARAŞTIRMA VE YAYIN ETİĞİ
Zorunlu
2+0
6.00
6.00
SBB 000
BİLİMSEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ
Zorunlu
2+0
6.00
6.00
VHB 600
SEMİNER
Zorunlu
0+2
5.00
5.00
VHB 888
TEZ DANIŞMANLIĞI DERSİ I
Zorunlu
0+1
2.00
2.00
VHB 889
TEZ DANIŞMANLIĞI DERSİ II
Zorunlu
0+1
2.00
2.00
SBD 000
DENEY HAYVANLARI VE UYGULAMA YÖNTEMLERİ
Seçmeli
3+3
8.00
8.00
VHB 601
BİTKİSEL KÖKENLİ YEMLER VE TEKNOLOJİSİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 602
HAYVANSAL KÖKENLİ YEMLER VE TEKNOLOJİSİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 603
SÜT İNEĞİ BESLENMESİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 604
RASYON HAZIRLANMASINDA ANA İLKELER VE TEKNİKLER
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 605
RUMİNANTLARDA BESLENME HASTALIKLARI
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 606
BESİ SIĞIRLARININ BESLENMESİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 607
TAVUK BESLEME İLKELERİ
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 608
KANATLILARDA BESLENME HASTALIKLARI
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 609
YEM BİTKİLERİNDE HÜCRE DUVARI UNSURLARI
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 610
YEMLERDE ENERJİ DEĞERLERİNİN BELİRLENMESİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 611
HAYVAN TÜRLERİNDE ENERJİNİN BELİRLENME TEKNİKLERİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 612
RUMENDE YEM VE BESİN MAD.YIKANABİLİRLİKLERİNİN SAP
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 613
ALTERNATİF YEM MADDELERİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 614
KABA YEMLER VE TEKNOLOJİSİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 615
PROTEİN DEĞERLENDİRME SİSTEMLERİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 616
YEMLERİN BESİN MAD.SİNDİRİLME DERECELERİ VE BUNLAR
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 617
YEMLERDE ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLER
Seçmeli
3+0
6.00
6.00
VHB 618
HAYVAN BESLEMEDE LABORATUVAR TEKNİKLERİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 619
RUMEN VE KAN METABOLİTLERİ
Seçmeli
3+0
6.00
6.00
VHB 620
YEM HİJYENİ
Seçmeli
3+0
6.00
6.00
VHB 621
YEMLERDE HAM BESİN MADDE ANALİZLERİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 622
YEM MAD.İŞLENMESİ VE KARMA YEM HAZ.TEKNOLOJİSİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 623
MİNERAL MADDELER VE HAYVAN BESLEMEDEKİ ÖNEMİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 624
AT BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 625
KOYUN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 626
KÜÇÜK EVCİL KARNİVORLARIN BESLEME VE BES.HASTALIKL
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 627
KUZU-BUZAĞI BESLEME İLKELERİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 628
KAZ, ÖRDEK VE HİNDİ BESLEMESİ
Seçmeli
3+0
6.00
6.00
VHB 629
KEÇİ BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 630
KÜRK HAYVANLARININ BESLENMESİ
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 631
TAVŞAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 632
HAYVAN BESLEMEDE ANABOLİZANLAR
Seçmeli
1+0
2.00
2.00
VHB 633
KÜÇÜK VE BÜYÜKBAŞ DAMIZLIK HAYVANLARIN BESLENMESİ
Seçmeli
3+0
6.00
6.00
VHB 634
YEM TÜKETİMİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER
Seçmeli
1+0
2.00
2.00
VHB 635
RUMİNANT BESLENMEDE NPN
Seçmeli
1+0
2.00
2.00
VHB 636
LİPİDLER VE HAYVAN BESLEMEDEKİ ÖNEMİ
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 637
YEM KATKI MADDELERİ
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 638
BALIK BESLEME
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 639
RUMİNANTLARDA DÜŞÜK KALİTELİ KABA YEMLERİN DEĞ.ŞEK
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 640
YEM MEVZUATI VE AVRUPA EKONOMİK BİRLİĞİ NORMLARI
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 641
RUMİNANTLARDA MİKROBİYEL PROTEİN SENTEZİ
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 642
RUMEN BİYOLOJİSİ VE FERMENTASYON
Seçmeli
3+0
6.00
6.00
VHB 643
VİTAMİNLER VE HAYVAN BESLEMEDEKİ ÖNEMİ
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 644
LABORATUVAR HAYVANLARININ BESLENMESİ
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 645
PROTEİNLER VE HAYVAN BESLEMEDEKİ ÖNEMİ
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 646
HAYVAN BESLEMEDE BİYOTEKNOLOJİ
Seçmeli
3+0
6.00
6.00
VHB 647
KARBONHİDRATLAR VE HAYVAN BESLEMEDEKİ ÖNEMİ
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 648
EGZOTİK KUŞLARIN BESLENMESİ
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 649
KONSANTRE YEM MADDELERİ VE TEKNOLOJİSİ
Seçmeli
3+0
6.00
6.00
VHB 650
YEM DEĞERLENDİRME SİSTEMLERİ
Seçmeli
3+0
6.00
6.00
VHB 651
SU ÜRÜNLERİNİN BESLENMESİ VE BESLENME HASTALIKLARI
Seçmeli
3+0
6.00
6.00
VHB 652
DEVE KUŞLARININ BESLENMESİ VE BESLENME HASTALIKLAR
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 653
SİLAJ YAPIMI VE TEKNOLOJİSİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 654
DOMUZLARIN BESLENMESİ VE BESLENME HASTALIKLARI
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 655
HAYVAN BESLEME VE ÇEVRE SORUNLARI
Seçmeli
1+0
2.00
2.00
VHB 657
HAYVAN BESLEMEDE RADYOAKTİF MADDE KULLANIMI
Seçmeli
1+0
2.00
2.00
VHB 658
BİLGİ KAYNAĞINA ULAŞMA YÖNTEMLERİ VE BİLGİ SUNUM T
Seçmeli
1+2
4.00
4.00
Öğrenciler, zorunlu dersleri öncelikli almak üzere her yarıyıl alacağı dersleri 30 AKTS’ye tamamlar.
2. Yarıyıl Ders Planı
Dersin kodu
Dersin adı
Dersin tipi
Teorik + Uygulama
Yerel kredi
AKTS kredisi
SBA 000
ARAŞTIRMA VE YAYIN ETİĞİ
Zorunlu
2+0
6.00
6.00
SBB 000
BİLİMSEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ
Zorunlu
2+0
6.00
6.00
VHB 600
SEMİNER
Zorunlu
0+2
5.00
5.00
VHB 888
TEZ DANIŞMANLIĞI DERSİ I
Zorunlu
0+1
2.00
2.00
VHB 889
TEZ DANIŞMANLIĞI DERSİ II
Zorunlu
0+1
2.00
2.00
SBD 000
DENEY HAYVANLARI VE UYGULAMA YÖNTEMLERİ
Seçmeli
3+3
8.00
8.00
VHB 601
BİTKİSEL KÖKENLİ YEMLER VE TEKNOLOJİSİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 602
HAYVANSAL KÖKENLİ YEMLER VE TEKNOLOJİSİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 603
SÜT İNEĞİ BESLENMESİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 604
RASYON HAZIRLANMASINDA ANA İLKELER VE TEKNİKLER
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 605
RUMİNANTLARDA BESLENME HASTALIKLARI
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 606
BESİ SIĞIRLARININ BESLENMESİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 607
TAVUK BESLEME İLKELERİ
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 608
KANATLILARDA BESLENME HASTALIKLARI
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 609
YEM BİTKİLERİNDE HÜCRE DUVARI UNSURLARI
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 610
YEMLERDE ENERJİ DEĞERLERİNİN BELİRLENMESİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 611
HAYVAN TÜRLERİNDE ENERJİNİN BELİRLENME TEKNİKLERİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 612
RUMENDE YEM VE BESİN MAD.YIKANABİLİRLİKLERİNİN SAP
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 613
ALTERNATİF YEM MADDELERİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 614
KABA YEMLER VE TEKNOLOJİSİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 615
PROTEİN DEĞERLENDİRME SİSTEMLERİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 616
YEMLERİN BESİN MAD.SİNDİRİLME DERECELERİ VE BUNLAR
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 617
YEMLERDE ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLER
Seçmeli
3+0
6.00
6.00
VHB 618
HAYVAN BESLEMEDE LABORATUVAR TEKNİKLERİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 619
RUMEN VE KAN METABOLİTLERİ
Seçmeli
3+0
6.00
6.00
VHB 620
YEM HİJYENİ
Seçmeli
3+0
6.00
6.00
VHB 621
YEMLERDE HAM BESİN MADDE ANALİZLERİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 622
YEM MAD.İŞLENMESİ VE KARMA YEM HAZ.TEKNOLOJİSİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 623
MİNERAL MADDELER VE HAYVAN BESLEMEDEKİ ÖNEMİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 624
AT BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 625
KOYUN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 626
KÜÇÜK EVCİL KARNİVORLARIN BESLEME VE BES.HASTALIKL
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 627
KUZU-BUZAĞI BESLEME İLKELERİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 628
KAZ, ÖRDEK VE HİNDİ BESLEMESİ
Seçmeli
3+0
6.00
6.00
VHB 629
KEÇİ BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 630
KÜRK HAYVANLARININ BESLENMESİ
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 631
TAVŞAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 632
HAYVAN BESLEMEDE ANABOLİZANLAR
Seçmeli
1+0
2.00
2.00
VHB 633
KÜÇÜK VE BÜYÜKBAŞ DAMIZLIK HAYVANLARIN BESLENMESİ
Seçmeli
3+0
6.00
6.00
VHB 634
YEM TÜKETİMİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER
Seçmeli
1+0
2.00
2.00
VHB 635
RUMİNANT BESLENMEDE NPN
Seçmeli
1+0
2.00
2.00
VHB 636
LİPİDLER VE HAYVAN BESLEMEDEKİ ÖNEMİ
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 637
YEM KATKI MADDELERİ
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 638
BALIK BESLEME
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 639
RUMİNANTLARDA DÜŞÜK KALİTELİ KABA YEMLERİN DEĞ.ŞEK
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 640
YEM MEVZUATI VE AVRUPA EKONOMİK BİRLİĞİ NORMLARI
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 641
RUMİNANTLARDA MİKROBİYEL PROTEİN SENTEZİ
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 642
RUMEN BİYOLOJİSİ VE FERMENTASYON
Seçmeli
3+0
6.00
6.00
VHB 643
VİTAMİNLER VE HAYVAN BESLEMEDEKİ ÖNEMİ
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 644
LABORATUVAR HAYVANLARININ BESLENMESİ
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 645
PROTEİNLER VE HAYVAN BESLEMEDEKİ ÖNEMİ
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 646
HAYVAN BESLEMEDE BİYOTEKNOLOJİ
Seçmeli
3+0
6.00
6.00
VHB 647
KARBONHİDRATLAR VE HAYVAN BESLEMEDEKİ ÖNEMİ
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 648
EGZOTİK KUŞLARIN BESLENMESİ
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 649
KONSANTRE YEM MADDELERİ VE TEKNOLOJİSİ
Seçmeli
3+0
6.00
6.00
VHB 650
YEM DEĞERLENDİRME SİSTEMLERİ
Seçmeli
3+0
6.00
6.00
VHB 651
SU ÜRÜNLERİNİN BESLENMESİ VE BESLENME HASTALIKLARI
Seçmeli
3+0
6.00
6.00
VHB 652
DEVE KUŞLARININ BESLENMESİ VE BESLENME HASTALIKLAR
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 653
SİLAJ YAPIMI VE TEKNOLOJİSİ
Seçmeli
2+2
6.00
6.00
VHB 654
DOMUZLARIN BESLENMESİ VE BESLENME HASTALIKLARI
Seçmeli
2+0
4.00
4.00
VHB 655
HAYVAN BESLEME VE ÇEVRE SORUNLARI
Seçmeli
1+0
2.00
2.00
VHB 657
HAYVAN BESLEMEDE RADYOAKTİF MADDE KULLANIMI
Seçmeli
1+0
2.00
2.00
VHB 658
BİLGİ KAYNAĞINA ULAŞMA YÖNTEMLERİ VE BİLGİ SUNUM T
Seçmeli
1+2
4.00
4.00
Öğrenciler, zorunlu dersleri öncelikli almak üzere her yarıyıl alacağı dersleri 30 AKTS’ye tamamlar.
3. Yarıyıl Ders Planı
Dersin kodu
Dersin adı
Dersin tipi
Teorik + Uygulama
Yerel kredi
AKTS kredisi
VHB 777
YETERLİLİĞE HAZIRLIK
Zorunlu
0+0
30.00
30.00
VHB 811
TEZ ÇALIŞMASI I
Zorunlu
0+1
25.00
25.00
VHB 812
TEZ ÇALIŞMASI II
Zorunlu
0+1
25.00
25.00
VHB 813
TEZ ÇALIŞMASI III
Zorunlu
0+1
25.00
25.00
VHB 814
TEZ ÇALIŞMASI IV
Zorunlu
0+1
25.00
25.00
VHB 815
TEZ ÇALIŞMASI V
Zorunlu
0+1
25.00
25.00
VHB 851
UZMANLIK ALAN DERSİ I
Zorunlu
4+0
5.00
5.00
VHB 852
UZMANLIK ALAN DERSİ II
Zorunlu
4+0
5.00
5.00
VHB 853
UZMANLIK ALAN DERSI III
Zorunlu
4+0
5.00
5.00
VHB 854
UZMANLIK ALAN DERSI IV
Zorunlu
4+0
5.00
5.00
VHB 855
UZMANLIK ALAN DERSİ V
Zorunlu
4+0
5.00
5.00
ERU-001
ETİK KURUL RAPORU BEKLEME
Seçmeli
0+0
0.00
0.00
Öğrenciler, zorunlu dersleri öncelikli almak üzere her yarıyıl alacağı dersleri 30 AKTS’ye tamamlar.
4. Yarıyıl Ders Planı
Dersin kodu
Dersin adı
Dersin tipi
Teorik + Uygulama
Yerel kredi
AKTS kredisi
VHB 777
YETERLİLİĞE HAZIRLIK
Zorunlu
0+0
30.00
30.00
VHB 811
TEZ ÇALIŞMASI I
Zorunlu
0+1
25.00
25.00
VHB 812
TEZ ÇALIŞMASI II
Zorunlu
0+1
25.00
25.00
VHB 813
TEZ ÇALIŞMASI III
Zorunlu
0+1
25.00
25.00
VHB 814
TEZ ÇALIŞMASI IV
Zorunlu
0+1
25.00
25.00
VHB 815
TEZ ÇALIŞMASI V
Zorunlu
0+1
25.00
25.00
VHB 851
UZMANLIK ALAN DERSİ I
Zorunlu
4+0
5.00
5.00
VHB 852
UZMANLIK ALAN DERSİ II
Zorunlu
4+0
5.00
5.00
VHB 853
UZMANLIK ALAN DERSI III
Zorunlu
4+0
5.00
5.00
VHB 854
UZMANLIK ALAN DERSI IV
Zorunlu
4+0
5.00
5.00
VHB 855
UZMANLIK ALAN DERSİ V
Zorunlu
4+0
5.00
5.00
ERU-001
ETİK KURUL RAPORU BEKLEME
Seçmeli
0+0
0.00
0.00
Öğrenciler, zorunlu dersleri öncelikli almak üzere her yarıyıl alacağı dersleri 30 AKTS’ye tamamlar.