|
1 |
Dekontaminasyon, Dezenfeksiyon ve Sterilizasyon
|
|
2 |
Boyama yöntemleri ve besiyerleri
|
|
3 |
Antimikrobiyal duyarlılık testleri
|
|
4 |
Bakterilerin taksonomi ve sınıflandırılması
|
|
5 |
Gram pozitif koklar/basiller
|
|
6 |
Gram negatif koklar/basiller
|
|
7 |
Anaerobik bakteriler
|
|
8 |
Mikobakteriler: Genel özellikleri, izolasyon ve boyama yöntemleri
|
|
9 |
Ara Sınav
|
|
10 |
Virüslerin taksonomi ve sınıflandırılması
|
|
11 |
Virüslerin saptanması ve tanımlanması için algoritmalar
|
|
12 |
Mantarların taksonomi, sınıflandırılması ve morfolojik özellikleri
|
|
13 |
Mayalar
|
|
14 |
Küfler
|
|
15 |
Mayalar ve filamentöz mantarlar için duyarlılık test yöntemleri
|
|
16 |
Yılsonu Sınavı
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|