|
1 |
Yağ asitlerinin yapısı,doymuş yağ asitleri,doymmamış yağ asitleri, esensiyel yağ asitleri
|
|
2 |
Yağ asitlerin kimyasal özellikleri, Lipidlerin sınıflandırılması
|
|
3 |
Prostaglandinler ve ilişkin bileşikler, keton cisimleri
|
|
4 |
Diyetteki lipidlerin sindirimi, emilimi, sekresyonu ve kullanımı
|
|
5 |
Plazma lipidleri,lipoproteinlerin biyosentezi ve yıkımı
|
|
6 |
Yağ asitlerinin oksidasyonu ve depo yağlarının mobilizasyonu
|
|
7 |
Yağ asitlerinin De Novo sentezi
|
|
8 |
Makale sunumu
|
|
9 |
Fosfolipidlerin yapısı,sentezi, yıkımı, membran yapısı
|
|
10 |
Glikosfingolipidler, Sfingolipidozlar,
|
|
11 |
Makale sunumu
|
|
12 |
Kolesterol yapısı ve biyosentezi
|
|
13 |
Steroid hormonları
|
|
14 |
Kolesterol yıkımı, safra asitleri ve safra tuzları
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|