|
Ön Koşul Dersleri
|
Yok
|
|
Eğitimin Dili
|
Türkçe
|
|
Koordinatör
|
PROF. DR. ZAFER GÖNÜLALAN
|
|
Dersi Veren Öğretim Eleman(lar)ı
|
DOÇ. DR. YELİZ YILDIRIM
|
|
Yardımcı Öğretim Eleman(lar)ı
|
Yok
|
|
Dersin Veriliş Şekli
|
Yüz yüze
|
|
Dersin Amacı
|
Bu dersin amacı dersi alan öğrencilerin gıda ile ilgili yasal düzenlemeler ve mevzuatlar hakkında bilgilendirilmesi amaçlanmaktadır.
|
|
Dersin Tanımı
|
Bu ders, gıda mevzuatının ilkeleri, ulusal ve uluslararası gıda mevzuatı, Türkiye’de gıda mevzuatı ve gıda kontrolu ve toplam kalite yönetim sistemleri hakkında bilgi verir.
|