|
1 |
Etin tanımı ve önemi, et sanayisinin Türkiye'deki durumu
|
|
2 |
Et kalitesi, etin kimyasal nitelikleri
|
|
3 |
Gıda güvenliği açısından et üretimi
|
|
4 |
Mezbaha bilgisi
|
|
5 |
Mezbaha bilgisi
|
|
6 |
Mezbahalarda temizlik ve sanitasyon, HACCP Konsepti
|
|
7 |
Kasaplık hayvanların sınıflandırılması
|
|
8 |
Antemortem muayene
|
|
9 |
Kesim teknolojisi
|
|
10 |
Postmortem muayene
|
|
11 |
Kasaplık hayvanlarda görülen fizyolojik ve patolojik değişiklikler
|
|
12 |
Et muayenesi açısından önemli hastalıklar
|
|
13 |
Et muayenesi açısından önemli hastalıklar
|
|
14 |
Et muayenesi açısından önemli hastalıklar
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|