|
1 |
YÖNETİM TEORİSİNİN TARİHSEL GELİŞİMİ VE TURİZM İŞLETMELERİNDE GÜNCEL YÖNETİM TEKNİKLERİNE GEÇİŞ
|
|
2 |
TURİZM İŞLETMELERİNDE TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
|
|
3 |
TURİZM İŞLETMELERİNDE KIYASLAMA TEKNİĞİNİN KULLANILMASI
|
|
4 |
TURİZM İŞLETMELERİNDE DIŞ KAYNAKLARDAN YARARLANMA
|
|
5 |
TURİZM İŞLETMELERİNDE MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
|
|
6 |
TURİZM İŞLETMELERİNDE STRATEJİK ORTAKLIKLAR
|
|
7 |
TURİZM İŞLETMELERİNDE DEĞER TEMELLİ YÖNETİM YAKLAŞIMININ UYGULANMASI
|
|
8 |
ARA SINAV
|
|
9 |
TURİZM İŞLETMELERİNDE DEĞİŞİM YÖNETİMİ
|
|
10 |
TURİZM İŞLETMELERİNDE YENİLİK YÖNETİMİ
|
|
11 |
TURİZM İŞLETMELERİNDE STRATEJİK PLANLAMA VE STRATEJİK DÜŞÜNEBİLME
|
|
12 |
TURİZM İŞLETMELERİNDE LİDERLİK
|
|
13 |
TURİZM İŞLETMELERİNDE KOÇLUK
|
|
14 |
TURİZM İŞLETMELERİNİN ÖĞRENEN ÖRGÜTLERE DÖNÜŞÜMÜ
|
|
15 |
TURİZM İŞLETMELERİNDE KÜÇÜLME STRATEJİSİNİN UYGULANMASI
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|