|
1 |
RUTİN TIBBİ MİKROBİYOLOJİDE LABORATUVARINDA ARAÇ VE GEREÇLERİN TANITIMI
|
|
2 |
MİKROSKOP VE ÇEŞİTLERİ
|
|
3 |
BOYALI VE BOYASIZ PREPARAT İNCELEME
|
|
4 |
GRAM BOYAMA PREPARAT HAZIRLAMA
|
|
5 |
EZN BOYAMA PREPARAT HAZIRLAMA
|
|
6 |
BESİYERLERİN İSİMLERİ ve içeriği
|
|
7 |
Bakteriyel Serolojik testler
|
|
8 |
BESİYERLERİNİN HAZIRLANMASI
|
|
9 |
BESİYERLERİNE EKİM YÖNTEMLERİ
|
|
10 |
KÜLTÜRLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ
|
|
11 |
BİYOKİMYASAL TEST BESİYERLERİNE EKİM VE DEĞERLENDİRME
|
|
12 |
ANTİBİYOGRAM YAPILMASI VE DEĞERLENDİRİLMESİ
|
|
13 |
KÜLTÜR VE ANTİBİYOGRAM SONUÇLARININ RAPOR EDİLMESİ
|
|
14 |
OTOMATİZE HEMOKÜLTÜR DEĞERLEDİRME
|
|
15 |
OTOMATİZE BAKTERİ İDENTİFİKASYONU VE DEĞERLENDİRME
|
|
16 |
SINAV
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|