|
1 |
endemik bitkisel yağlar; tanımlama ve sınıflandırmalar, önemi, içerdiği değerli bileşikler, kalite kavramı, bitkisel yağlarda son üretim değerleri ve bitkisel yağların değerlendirilmesi ve yağ kalitesinde günümüz ve gelecek hedefleri
|
|
2 |
Yağ bitkileri; güncel üretim değerleri, gelecek ile ilgili öngörüler, özel ıslah hedefleri ve gelecek ile ilgili öngörüler
|
|
3 |
Ayçiçeği; günümüz yetiştirme teknikleri ve son yıllarda yetiştirme teknikleri üzerinde yürütülen bilimsel araştırmaların yöntem ve sonuçlarının değerlendirilmesi, günümüzde hedeflenen ıslah amaçları, ıslah konularında yürütülen bilimsel araştırmaların yöntem ve sonuçlarının değerlendirilmesi
|
|
4 |
Soya; günümüz yetiştirme teknikleri ve son yıllarda yetiştirme teknikleri üzerinde yürütülen bilimsel araştırmaların yöntem ve sonuçlarının değerlendirilmesi günümüzde hedeflenen ıslah amaçları, ıslah konularında yürütülen bilimsel araştırmaların yöntem ve sonuçlarının değerlendirilmesi
|
|
5 |
Kolza; günümüz yetiştirme teknikleri ve son yıllarda yetiştirme teknikleri üzerinde yürütülen bilimsel araştırmaların yöntem ve sonuçlarının değerlendirilmesi günümüzde hedeflenen ıslah amaçları, ıslah konularında yürütülen bilimsel araştırmaların yöntem ve sonuçlarının değerlendirilmesi
|
|
6 |
Susam; günümüz yetiştirme teknikleri ve son yıllarda yetiştirme teknikleri üzerinde yürütülen bilimsel araştırmaların yöntem ve sonuçlarının değerlendirilmesi günümüzde hedeflenen ıslah amaçları, ıslah konularında yürütülen bilimsel araştırmaların yöntem ve sonuçlarının değerlendirilmesi
|
|
7 |
Yerfıstığı; günümüz yetiştirme teknikleri ve son yıllarda yetiştirme teknikleri üzerinde yürütülen bilimsel araştırmaların yöntem ve sonuçlarının değerlendirilmesi günümüzde hedeflenen ıslah amaçları, ıslah konularında yürütülen bilimsel araştırmaların yöntem ve sonuçlarının değerlendirilmesi
|
|
8 |
Karbonhidratların önemi, karbonhidrat kaynakları, nişasta bitkileri, nişastada kalite kavramı, nişasta bitkilerinin besin içerikleri ve kullanım alanları, nişasta bitkilerinde son yıllara ait üretim değerleri, nişasta bitkilerinde günümüzdeki ıslah hedefleri
|
|
9 |
Patates; günümüz yetiştirme teknikleri ve son yıllarda yetiştirme teknikleri üzerinde yürütülen bilimsel araştırmaların yöntem ve sonuçlarının değerlendirilmesi günümüzde hedeflenen ıslah amaçları, ıslah konularında yürütülen bilimsel araştırmaların yöntem ve sonuçlarının değerlendirilmesi
|
|
10 |
Şeker bitkileri; şekerde kalite kavramı, şeker üreten bitkilerin kullanım alanları, son yıllara ait şeker üreten bitkilerdeki üretim değerleri, şeker üreten bitkilerdeki günümüzdeki ıslah hedefleri
|
|
11 |
Şekerpancarı; günümüz yetiştirme teknikleri ve son yıllarda yetiştirme teknikleri üzerinde yürütülen bilimsel araştırmaların yöntem ve sonuçlarının değerlendirilmesi günümüzde hedeflenen ıslah amaçları, ıslah konularında yürütülen bilimsel araştırmaların yöntem ve sonuçlarının değerlendirilmesi
|
|
12 |
Lif üreten bitkiler ve üretim değerleri, lif üretiminde kalite kavramı ve lif bitkilerinde ıslah amaçları
|
|
13 |
Pamuk; günümüz yetiştirme teknikleri ve son yıllarda yetiştirme teknikleri üzerinde yürütülen bilimsel araştırmaların yöntem ve sonuçlarının değerlendirilmesi günümüzde hedeflenen ıslah amaçları, ıslah konularında yürütülen bilimsel araştırmaların yöntem ve sonuçlarının değerlendirilmesi
|
|
14 |
Tütün, tıbbi aromatik bitkilerinde günümüz yetiştirme teknikleri ve son yıllarda yetiştirme teknikleri üzerinde yürütülen bilimsel araştırmaların yöntem ve sonuçlarının değerlendirilmesi günümüzde hedeflenen ıslah amaçları, ıslah konularında yürütülen bilimsel araştırmaların yöntem ve sonuçlarının değerlendirilmesi
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|