|
1 |
Doğal ürünlerin tanımı
|
|
2 |
Mikrobiyoloji
|
|
3 |
Antibakteriyel duyarlılık testleri
|
|
4 |
Antibakteriyel duyarlılık testleri
|
|
5 |
MİK Mikrodilüsyon ve makrodilüsyon hazırlanması
|
|
6 |
MİK Mikrodilüsyon ve makrodilüsyon hazırlanması
|
|
7 |
Ara sınav
|
|
8 |
Güç üreyen mikroorganizmalar için duyarlılık testi
|
|
9 |
Güç üreyen mikroorganizmalar için duyarlılık testi
|
|
10 |
Agar dilüsyon yöntemi
|
|
11 |
Agar dilüsyon yöntemi
|
|
12 |
Bakterisidal etkinin belirlenmesi
|
|
13 |
Bakterisidal etkinin belirlenmesi
|
|
14 |
Final sınavı
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|