|
1 |
Nutrasötiklerin tanımı, işlevsel besinlerin tanımı, tanımlardaki ortak ve farklı noktaların değerlendirilmesi
|
|
2 |
CHO ve posa türevleri
|
|
3 |
Protein türevleri
|
|
4 |
Lipid türevleri
|
|
5 |
Fenolik bileşen türevleri
|
|
6 |
Mineral-vitamin türevleri
|
|
7 |
Mikroorganizma bileşenleri
|
|
8 |
Obezite ve nutrasötikler
|
|
9 |
CVD nutrasötikler
|
|
10 |
DM ve nutrasötikler
|
|
11 |
Kanserde nutrasötikler
|
|
12 |
Alzheimer ve nörodejenereatif hastalıklarda nutrasötikler
|
|
13 |
Alerjik ve immun sistem hastalıklarında nutrasötikler
|
|
14 |
Diğer popüler nutrasötikler ve işlevsel besinler (çay, kahve, sarımsak, soya…vb)
|
|
15 |
Final sınavı
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|