|
1 |
Pürifikasyon kavramları, Protein pürifikasyonunda yaygın kullanılan yöntemler
|
|
2 |
Proteinlerin ayrılması işleminde kullanılan faydalı özelliklerinin incelenmesi
|
|
3 |
Pürifikasyon işlemlerinde göz önünde bulundurulması gereken kilit noktalar
|
|
4 |
Pürifikasyon işleminde kritik noktalar
|
|
5 |
Hücre parçalanması ve presipitasyon
|
|
6 |
Hücre parçalanması, presipitasyon ve antisolvent kristalizasyon
|
|
7 |
İzoelektrik fokuslama ve 2-D elektroforezi
|
|
8 |
ARA SINAV
|
|
9 |
İzoelektrik fokuslama işlemi ve önemi
|
|
10 |
İzoelektrik fokuslama ve 2-D elektroforezi
|
|
11 |
Protein pürifikasyonunda kromatografik yöntemler
|
|
12 |
Protein pürifikasyonunda farklı kromatografik yöntemlerin karşılaştırılması: iyon değişimi kromatografisi
|
|
13 |
Protein pürifikasyonunda farklı kromatografik yöntemlerin karşılaştırılması:afinite kromatografisi, yüksek pergormanslı sıvı kromatografi
|
|
14 |
Endüstriyel ölçekli işlemlerin Maliyet-fayda analizi.
|
|
15 |
FİNAL SINAVI
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|