1 |
Diyette yer alan karbonhidratlar, nişasta ve posanın fizikokimyasal özellikleri
|
2 |
Diyet karbonhidratları ve posa türü öğelerin metabolizması, fizyolojik işlevleri ve insan sağlığı üzerine etkileri
|
3 |
Diyet karbonhidratlarının farklı yaş ve cinsiyete göre önerilen günlük alım miktarları
|
4 |
Diyet karbonhidratlarının besin sanayinde kullanım amaçları
|
5 |
Karbonhidratlarla ilgili makale sunumu
|
6 |
Diyette yer alan proteinler ve fizikokimyasal özellikleri
|
7 |
Diyet proteinlerinin metabolizması, fizyolojik işlevleri ve insan sağlığı üzerine etkileri
|
8 |
Ara sınav
|
9 |
Diyet proteinlerinin farklı yaş ve cinsiyete göre önerilen günlük alım miktarları
Diyet proteinlerinin besin sanayinde kullanım amaçları
|
10 |
Proteinlerle ilgili makale sunumu
|
11 |
Diyette yer alan yağlar ve fizikokimyasal özellikleri
|
12 |
Diyet yağlarının metabolizması, fizyolojik işlevleri ve insan sağlığı üzerine etkileri
|
13 |
Diyet yağlarının farklı yaş ve cinsiyete göre önerilen günlük alım miktarları
Diyet yağlarının besin sanayinde kullanım amaçları
|
14 |
Yağlarla ilgili makale sunumu
|
15 |
Final sınavı
|
16 |
|
17 |
|
18 |
|
19 |
|
20 |
|