|
1 |
Beslenme antropolojisine giriş.
|
|
2 |
Toplumların besin seçimini etkileyne faktörler.
|
|
3 |
Tarihsel süreçte insanların yaşam biçimlerine ve bulundukları ekosistemlere göre beslenme alışkanlıkları.
|
|
4 |
Sosyal, kültürel ve ekonomik yapıların beslenmeye etkisi.
|
|
5 |
İnsanlık tarihi boyunca beslenme için kullanılan araç-gereçler.
|
|
6 |
Gıda güvenliği ve güvencesi.
|
|
7 |
Dinler ve beslenme.
|
|
8 |
Ara sınav
|
|
9 |
Dünya mutfakları ve yemek kültürü.
|
|
10 |
Türk mutfağı ve yöresel beslenme alışkanlıkları.
|
|
11 |
Hızlı, hazır yemek kültürü.
|
|
12 |
Vejetaryen beslenme.
|
|
13 |
Besin destekleri tarihçesi
|
|
14 |
Küreselleşme ve beslenme.
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|