|
1 |
Fitokimyasalların genel olarak tanımlanması, gruplandırılması, sınıflandırılması
|
|
2 |
Citrus (turunçgiller) familyasındaki fitokimyasalların çeşitliliği ve biyolojik aktivitesi, sağlık üzerindeki etkileri
|
|
3 |
Çekirdeksiz etli meyveler (berry) familyasındaki fitokimyasalların çeşitliliği ve biyolojik aktivitesi, sağlık üzerindeki etkileri
|
|
4 |
Üzümün yapısındaki fitokimyasalların çeşitliliği ve biyolojik aktivitesi, sağlık üzerindeki etkileri
|
|
5 |
Alfa-tokoferol ve tokotrienollerin rolleri
|
|
6 |
İzotiyosiyanatlar ve sağlık üzerindeki etkileri
|
|
7 |
Soya fitoöstrojenleri ve sağlık üzerindeki etkileri
|
|
8 |
Ara sınav
|
|
9 |
Yağlı tohumlardaki fitokimyasallar ve sağlık üzerindeki etkileri
|
|
10 |
Laykopen ve sağlık üzerindeki etkileri
|
|
11 |
Astaksantin, beta-kriptoksantin, lutein, zeaksantin ve sağlık üzerindeki etkileri
|
|
12 |
Seminer sunumları
|
|
13 |
Seminer sunumları
|
|
14 |
Seminer sunumları
|
|
15 |
Final sınavı
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|