|
1 |
Starter Kültürler ve kullanım alanları
|
|
2 |
Starter Kültürler ve kullanım alanları
|
|
3 |
Saf kültür hazırlanmasında yararlanılan mikroorganizmalar
|
|
4 |
Ticari olarak üretilen saf kültürler
|
|
5 |
Saf Kültürün işletmede çoğaltım safhaları
|
|
6 |
Saf Kültürün işletmede çoğaltım safhaları
|
|
7 |
Kültürlerde görülen hatalar
|
|
8 |
Kültürlerde görülen hatalar
|
|
9 |
Süt sektöründe kullanılan starter kültürler
|
|
10 |
Süt sektöründe kullanılan starter kültürler
|
|
11 |
Et sektöründe kullanılan starter kültürler
|
|
12 |
Et sektöründe kullanılan starter kültürler
|
|
13 |
Kefir üretimi
|
|
14 |
Kültür koleksiyonu için saklama yöntemi
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|