|
1 |
Standardların tanımlanması
|
|
2 |
Standartlaşmanın amaçları
|
|
3 |
Standartlaşmanın yararları
|
|
4 |
Standardizasyonda tahıl ve yemeklik baklagil taneleri
|
|
5 |
Tahıllar ve yemeklik baklagillerin standardizasyonu
Tahılların sınıf altsınıf faktörleri
Tahılların kalite faktörleri
|
|
6 |
-Buğday standardı, -Arpa standardı, -Çavdar standardı, -Yulaf standardı,-Mısır standardı,-Pirinç standardı,-Kuşyemi standardı
|
|
7 |
-Mercimek standardı, -Nohut standardı, -Fasulye standardı, -Bakla standardı, -Börülce standardı
|
|
8 |
Yemeklik baklagillerin kalite faktörleri
|
|
9 |
Tahıl ve yemeklik baklagil tanelerinin depolanması
-Depolama faktörleri
-Yığın kalınlığı
-Havalandırma
-Sıcaklık
|
|
10 |
Depolama yerleri ve şekilleri
|
|
11 |
Tahılların alım baremleri, satın alma şartları ve destekleme alım fiyatlarının oluşumu
TMO Ziyareti
|
|
12 |
Endüstri Bitkileri Standartlarının tanımlanması, faydaları ve gerekliliği
Endüstri Bitkileri gruplandırılmaları ve bu gruplara dahil olan bitkilerin genel özellikleri
Endüstri Bitkileri gruplarına giren bitkilerin genel tohumluk özellikleri (farklı içeriklerinin olması)
|
|
13 |
Endüstri Bitkileri içine giren bazı özel bitkilerle ilgili standart hazırlama örnekleri
Öncelikli Endüstri Bitkilerinin standartlarının hazırlanması (ayçiçeği, pamuk, tütün)
|
|
14 |
Endüstri Bitkilerinde muhafaza ve depolama gerekliliği, muhafaza şekilleri,
depo çeşitleri ve depolamada uygulanacak teknikler
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|