|
1 |
GIDALARDA BULUNAN MİKROORGANİZMALARIN ÖNEMİ VE MİKROORGANİZMALARIN SINIFLANDIRILMASI
|
|
2 |
MİKROORGANİZMALARIN GIDALARDA ÇOĞALMASI VE ÇOĞALMAYI ETKİLEYEN FAKTÖRLER
|
|
3 |
MİKROORGANİZMALARIN BESLENMESİ, ENERJİ TEMİNİ VE ÇOĞALMALARINI ETKİLEYEN FAKTÖRLER
|
|
4 |
GIDA BİLEŞENLERİNİN METABOLİZMASI VE MİKROBİYAL BOZULMAYI ETKİLEYEN FAKTÖRLER
|
|
5 |
GIDALARDA MİKROBİYAL BOZULMALAR
|
|
6 |
GIDA KAYNAKLI ENFEKSİYONLAR VE GIDA KAYNAKLI HASTALIKLARIN ORTAYA ÇIKMASINDA ETKİLİ FAKTÖRLER
|
|
7 |
ARA SINAV
|
|
8 |
GIDA KAYNAKLI İNTOKSİKASYONLAR
|
|
9 |
GIDA KAYNAKLI MİKROBİYAL TOKSİNLER
|
|
10 |
GIDA KAYNAKLI FIRSATÇI PATOJENLER, KÜFLER, PARAZİTLER, VİRÜSLER,PRİONLAR
|
|
11 |
ISIL İŞLEMLE GIDALARIN KORUNMASI
|
|
12 |
DÜŞÜK SICAKLIKLARDA GIDALARIN KORUNMASI
|
|
13 |
GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ (ANTİMİKROBİYAL MADDELER, RADYASYON, DÜŞÜK SU AKTİVİTESİ, MODİFİYE ATMOSFER YÖNTEMLERİ, KOMBİNE YÖNTEMLER)
|
|
14 |
FERMENTE GIDALARIN MİKROBİYOLOJİSİ
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|