|
1 |
Sütün işlenmesi (Standardizasyon, Homojenizasyon, Pastörizasyon ve Sterilizasyon)
|
|
2 |
Sütün işlenmesi (Standardizasyon, Homojenizasyon, Pastörizasyon ve Sterilizasyon)
|
|
3 |
Süt teknolojisinde membran ayırma teknikleri
|
|
4 |
İçme sütü üretim teknolojisi
|
|
5 |
Koyulaştırılmış süt ve Süttozu üretim teknolojisi
|
|
6 |
Dondurma üretim teknolojisi
|
|
7 |
Yoğurt ve diğer fermente süt ürünleri üretim teknolojisi
|
|
8 |
Yoğurt ve diğer fermente süt ürünleri üretim teknolojisi
|
|
9 |
Krema ve tereyağı üretim teknolojisi
|
|
10 |
Yerli peynirlerin üretim teknolojisi
|
|
11 |
Yerli peynirlerin üretim teknolojisi
|
|
12 |
Yabancı peynirlerin üretim teknolojisi
|
|
13 |
Süt sanayi yan ürünleri üretimi
|
|
14 |
Fermente süt ürünlerinin üretiminde kullanılan starter kültürler
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|