|
1 |
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ve SÜRDÜRÜLEBİLİR BESLENME KAVRAMI
|
|
2 |
BESİN SİSTEMLERİ ve KÜRESEL BESLENME SORUNLARI
|
|
3 |
BESLENMENİN ve BESLENME SİSTEMLERİNİN ÇEVREYE ETKİSİ
|
|
4 |
EKOLOJİK AYAK İZİ ve SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK
|
|
5 |
BİTKİSEL KAYNAKLI BESLENME
|
|
6 |
SÜRDÜRÜLEBİLİR BESLENMENİN BESLENME SORUNLARINA ETKİSİ
|
|
7 |
BESİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNİN DEĞERLENDİRİLMESİNDE KULLANILAN YÖNTEMLER
|
|
8 |
ARA SINAV
|
|
9 |
BESİN ATIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR
|
|
10 |
BESİN İSRAFI VE BESİN İSRAFINI ÖNLEMEYE YÖNELİK FAALİYETLER
|
|
11 |
TARIM ve GIDA POLİTİKALARININ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞE ETKİLERİ
|
|
12 |
BİRLEŞMİŞ MİLLLETLER SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA HEDEFLERİ-ı
|
|
13 |
BİRLEŞMİŞ MİLLLETLER SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA HEDEFLERİ-2
|
|
14 |
GELECEĞİN BESİN ALTERNATİFLERİ VE GÜNÜMÜZDEKİ ÇALIŞMALAR
|
|
15 |
BESİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNİN DEĞERLENDİRİLMESİNDE KULLANILAN YÖNTEMLER
|
|
16 |
FİNAL SINAVI
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|