|
1 |
T:Anaerobik kültür P: Anaerob kültür için uygun örnek alımı
|
|
2 |
T:Anaerobik identifikasyon P: Anaerob kültür için uygun örnek transferi
|
|
3 |
T:Anaerobik besiyerinin özellikleri P: Anaerob kültür için besiyeri hazırlanması 1
|
|
4 |
T:Sindirim sistemi anatomisi P: Anaerob kültür için besiyeri hazırlanması 2
|
|
5 |
Sindirim sistemi fizyolojisi P:Anaerob kültür için antibiyotik diski hazırlanması 1
|
|
6 |
T:Bağırsak florası P:Anaerob kültür için antibiyotik diski hazırlanması 2
|
|
7 |
T:Bağırsak florası ve hastalıklar arasındaki ilişki P:Anaerob kültür ekimi
|
|
8 |
VİZE
|
|
9 |
T:Anaerobik identifikasyon (Bacterioides) P: Anaerob kültür değerlendirme 1
|
|
10 |
Anaerobik identifikasyon (Fusobacterium) P:Anaerob kültür değerlendirme 2
|
|
11 |
T:Anaerobik identifikasyon (Porphyromonas) P:Anaerob kültür değerlendirme 3
|
|
12 |
T:Anaerobik identifikasyon (Prevotella) P:Aerotolerans test
|
|
13 |
T:Anaerobik identifikasyon (Actinomyces) P:Anaeroblar için antibiyotik duyarlılık testi
|
|
14 |
T:Anaerobik identifikasyon (Clostridium) P:Anaerob kültür pasajlama
|
|
15 |
T:Anaerobik identifikasyon (Peptostreptococcus, Propionibacterium) P:B.fragilis identifikasyon
|
|
16 |
FİNAL
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|