|
1 |
Sütün oluşumu, bileşimi, farklı hayvan türlerine ait sütler arasındaki farklar
|
|
2 |
Kazeinin yapısı, özellikleri
|
|
3 |
Süt yağı, vitamin ve mineralleri ve laktozun fizyolojik özellikleri
|
|
4 |
Sütün standardizasyonu ve platform testleri
|
|
5 |
Çiğ sütün işletmeye kabulü, süt alım hattı
|
|
6 |
Süte uygulanan ön işlemler (Klarifikasyon, Deaerasyon)
|
|
7 |
Süte uygulanan ön işlemler (Seperasyon)
|
|
8 |
Homojenizasyon, etkileyen faktörler, sütün niteliklerine etkisi
|
|
9 |
Pastörizasyon, tipleri, pastörize sütün özellikleri
|
|
10 |
Pastörize sütlerin özellikleri (dayanıklılığı, raf ömrü, etkileyen faktörler)
|
|
11 |
UHT süt üretim teknolojileri
|
|
12 |
UHT sütlerin özellikleri(dayanıklılığı, raf ömrü, etkileyen faktörler)
|
|
13 |
içme sütü sanayiinde hijyenik uygulamalar
|
|
14 |
İçme sütü teknolojisi ile ilgili yasal mevzuatlar
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|