|
1 |
Gıda hijyeninin temel prensipleri
|
|
2 |
Gıdaların mikrobiyel ekolojisi
|
|
3 |
Hayvansal gıdalardan kaynaklanan sağlık riskleri
|
|
4 |
Gıda kaynaklı infeksiyonların patogenezi
|
|
5 |
Vücut Savunma mekanizmaları
|
|
6 |
Gıda infeksiyon ve intoksikasyonları (Salmonella, Shigella, Staphylococcus aureus)
|
|
7 |
Gıda infeksiyon ve intoksikasyonları (Salmonella, Shigella, Staphylococcus aureus)
|
|
8 |
Listeria monocytogenes, Clostridium botulinum, Clostridium perfringens, Bacillus cereus
|
|
9 |
Listeria monocytogenes, Clostridium botulinum, Clostridium perfringens, Bacillus cereus
|
|
10 |
Campylobacter jejuni, Yersinia enterocolitica, Escherichia coli, Vibrionaceae
|
|
11 |
Aeromonas hydrophila, Plesiomonas, shigelloides, Brucella
|
|
12 |
Mikotoksinler Viral gıda infeksiyonları Praziter gıda infeksiyonları
|
|
13 |
Gıda muhafazası, Gıdalarda önemli bazı kalıntı ve kontaminantlar
|
|
14 |
Temizlik ve dezenfeksiyon, personel hijyeni
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|