|
1 |
Mikroorganizmaların sınıflaması
|
|
2 |
Mikroorganizmaların dağılımı ve fonksyonları
|
|
3 |
Mikrobiyal interaksiyonlar
|
|
4 |
Mikroorganizmaların gıdalara bulaşma yolları
|
|
5 |
Gıdalara bulaşan önemli mikroorganizmalar
|
|
6 |
Gıdalara bulaşan önemli mikroorganizmalar
|
|
7 |
Gıdalarda bakterilerin gelişimi ve ölümü, Gıdalarda mikrobiyal gelişmeyi etkileyen faktörler
|
|
8 |
Gıdalarda bakterilerin gelişimi ve ölümü, Gıdalarda mikrobiyal gelişmeyi etkileyen faktörler
|
|
9 |
Mantarlar – Mayalar
|
|
10 |
Mikrobiyal gelişimde gıdanın yapısının etkisi
|
|
11 |
Mikrobiyal gelişimde dış faktörlerin etkisi
|
|
12 |
Çevresel faktörlerin bakteriler üzerine etkisi
|
|
13 |
Mikroorganizma ve gıda ilişkileri
|
|
14 |
Gıdalarda indikatör ve patojen mikroorganizmalar
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|