|
1 |
Bitkilerde çoğlatma yöntemlerinin tanımlanması ve farklarının ortaya konulması.
|
|
2 |
Sebzelerde eşeyli çoğalma, polen ve yumurta hücresinin oluşumu.
|
|
3 |
Sebzelerde tozlanma yolları ve döllenme.
|
|
4 |
Bazı major sebzelerin çiçek yapılarının tanıtılması.
|
|
5 |
Tohum oluşumu ve gelişimi
|
|
6 |
Çimlenme ve çıkış, fide gücünün anlatılması.
|
|
7 |
Fide ile yetiştiriciliğin avantaj ve dezavantajları
|
|
8 |
Modern fidecilik
|
|
9 |
Sebzelerde eşeysiz çoğlatma yöntemleri
|
|
10 |
Sebzelerde aşılı üretimin tarihçesi ve bu günü
|
|
11 |
Sebzelerde aşılı üretimin avantaj ve dezavantajları
|
|
12 |
Sebzecilkte kullanılan aşılama yöntemleri
|
|
13 |
Sebzecilikte fide dikim yöntemleri
|
|
14 |
-
|
|
15 |
-
|
|
16 |
-
|
|
17 |
-
|
|
18 |
-
|
|
19 |
-
|
|
20 |
-
|