|
1 |
Yeme-içme ihtiyacı: Gerçekler ve Uygulamalara - Teorik Yaklaşım
|
|
2 |
Yiyecek ve içecek sektörünün Dünya'da ve Türkiye'de Gelişimi: Gerçekler ve Uygulamalara - Teorik Yaklaşım
|
|
3 |
Yiyecek ve içecek işletmelerine duyulan ihtiyaç, gelişimi ve türleri ve Vaka Çalışması
|
|
4 |
Kuruluş yeri ve Vaka Çalışması
|
|
5 |
Markalama ve Vaka Çalışması
|
|
6 |
Dekorasyon ve planlama ve Vaka Çalışması
|
|
7 |
Yönetsel fonksiyonlar ve Vaka Çalışması
|
|
8 |
Pazarlama
|
|
9 |
Bir satış aracı olarak menüler ve Öğrenci Sunumları
|
|
10 |
Maliyet kontrol ve fiyatlama ve Öğrenci Sunumları
|
|
11 |
Teknolojinin yeri ve önemi ve Öğrenci Sunumları
|
|
12 |
Seminer ve vaka çalışması ve Öğrenci Sunumları
|
|
13 |
Seminer ve vaka çalışması ve Öğrenci Sunumları
|
|
14 |
Seminer ve vaka çalışması ve Öğrenci Sunumları
|
|
15 |
Seminer ve vaka çalışması ve Öğrenci Sunumları
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|