|
1 |
Giriş, Helal gıda kuralları
|
|
2 |
Helal gıda üretiminin genel prensipleri, Uluslararası helal gıda ticareti
|
|
3 |
Çeşitli ülkelerin gıda ihracatındaki talepleri, Helal et ve kanatlı ürünleri üretimi
|
|
4 |
Helal süt ürünleri üretimi, Helal balık ve deniz ürünleri üretimi
|
|
5 |
Helal tahıl ürünleri ve şekerleme üretimi, Helal gıda takviyesi üretimi, Helal gıda üretiminde jelatin
|
|
6 |
Helal gıda üretiminde enzimler, Helal gıda üretiminde alkol, Helal gıda üretiminde gıda ingredientleri
|
|
7 |
Ara sınav
|
|
8 |
Helal gıda üretiminde etiketleme, paketleme ve kaplamalar, GDO’lu ingredientlerin helal statüsü, Helal gıda üretiminde hayvan yemleri
|
|
9 |
Helal, koşer ve vejeteryanlığın kıyaslanması
|
|
10 |
Helal sertifikalandırma, Codex Alimentarius helal tanımı, Endüstriyel helal üretim standartları
|
|
11 |
Malezya ve Singapur helal üretim prensipleri
|
|
12 |
İngredientlerin helal statüsü ve E kodları
|
|
13 |
Öğrenci Sunumları:
(SMIIC, TSE, GİMDES, Türkiye’de faaliyet gösteren diğer helal sertifikalandırma kuruluşları, vb.)
|
|
14 |
Yarıyıl sonu sınavı
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|