|
1 |
Enzimlerin genel özellikleri.
|
|
2 |
Enzimlerin normal katalizör maddelerden farkları
|
|
3 |
Enzimlerin kimyasal yapıları
|
|
4 |
Kofaktör ve Koenzimler. Enzimlerin biyosentezi
|
|
5 |
Enzimlerin adlandırılması ve sınıflandırılması, oksidoredüktazlar, transferazlar, hidrolazlar, liyazlar, izomerazlar, ligazlar
|
|
6 |
Enzim aktivitesi tayin yöntemleri, enzim aktivitesi üzerine etki eden faktörler
|
|
7 |
Ara sınav
|
|
8 |
Enzim kinetiği: Michaelis - menten, Line - weaver - burk eğrileri
|
|
9 |
Enzim kinetiği: Michaelis - menten, Line - weaver - burk eğrileri
|
|
10 |
Enzimlerin özgüllüğü, Allosterik enzimler
|
|
11 |
Aktivatör ve inhibitörler
|
|
12 |
Kompetetif inhibisyon, Non - kompetitif inhibisyon
|
|
13 |
Enzim saflaştırılmasının amaç ve stratejisi
|
|
14 |
İmmobilize enzimler
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|