|
1 |
Hastalıkları tanımlamada genel prensipler
|
|
2 |
Su ürünleri yetiştiriciliğinde kullanılan ilaçlar
|
|
3 |
İlaçların balık topluluklarında uygulanması
|
|
4 |
Balıklarda anestezi yöntemleri ve kullanılan anestezikler
|
|
5 |
Balıklarda kan alma yöntemleri
|
|
6 |
Su ürünleri yetiştiriciliğinde dezenfeksiyon I
|
|
7 |
Su ürünleri yetiştiriciliğinde dezenfeksiyon II
|
|
8 |
Ara sınav
|
|
9 |
Kültür balığı yetiştiriciliğinde sağaltım
|
|
10 |
Akvaryum balığı yetiştiriciliğinde sağaltım
|
|
11 |
Sağaltım banyolarının uygulanması
|
|
12 |
Antibiyotiklerin kullanılmasında dikkat edilecek hususlar
|
|
13 |
Aşılar ve aşılamalar
|
|
14 |
Su ürünlerinde farmakolojik ve toksikolojik analiz metotları
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|