|
1 |
Gıda hijyeninin temel prensipleri
|
|
2 |
Gıdaların mikrobiyel ekolojisi
|
|
3 |
Hayvansal gıdalardan kaynaklanan sağlık riskleri
|
|
4 |
Gıda kaynaklı infeksiyonların patogenezi
|
|
5 |
Gıda muhafazası, Gıdalarda önemli bazı kalıntı ve kontaminantlar
|
|
6 |
Temizlik ve dezenfeksiyon, personel hijyeni
|
|
7 |
Gıda işletmelerine ISO 22000, HACCP, CIP gibi sistemlerin entegrasyonu
|
|
8 |
Et hijyeni ve muayenesinin temel prensipleri, antemortem ve post mortem muayene
|
|
9 |
Et ürünleri ve Teknolojileri
|
|
10 |
Et ürünleri ve Teknolojileri
|
|
11 |
Sütün oluşumu, bileşimi, yapısal özellikleri
|
|
12 |
Süt ürünleri ve Teknolojileri
|
|
13 |
Süt ürünleri ve Teknolojileri
|
|
14 |
Gıda güvenliği ile ilgili yasal mevzuatlar
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|