|
1 |
Prokaryotik ve ökaryotik hücrelerde biyomoleküller ve biyomoleküllerin sınıflandırılması
|
|
2 |
Biyomoleküllerin genel özellikleri
|
|
3 |
Biyomoleküllerin genel özellikleri (bağ çeşitleri)
|
|
4 |
Suyun biyomoleküller üzerindeki etkisi
|
|
5 |
Suyun iyonizasyonu
|
|
6 |
6-pH kavramı, asit ve bazlar
|
|
7 |
Amino asitler ve sınıflandırılması
|
|
8 |
Amino asitlerin kimyasal özellikleri
|
|
9 |
Amino asitlerin fiziksel özellikleri
|
|
10 |
Peptidler, peptid bağının özellikleri, peptid sentezi
|
|
11 |
Proteinler, yapıları, kimyasal ve fiziksel özellikleri
|
|
12 |
Proteinlerin saflaştırılması ve primer yapılarının tayini (sekans analizi)
|
|
13 |
|
|
14 |
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|