|
1 |
Kalite kontrolün temel kavramları
|
|
2 |
Gıda kalitesi ve gıda kalite kontroluna ait temel tanımlar ve açıklamalar
|
|
3 |
Gıdaların optikal özellikleri
|
|
4 |
Gıdalarda renk
|
|
5 |
Gıdaların kinestetik özellikleri
|
|
6 |
Viskozite ve kıvam
|
|
7 |
Lezzet ve aroma
|
|
8 |
Gıdaların duyusal değerlendirmeleri
|
|
9 |
Gıdalardaki besleyici öğelerin kontrolü
|
|
10 |
Gıda kontol analizleri
|
|
11 |
Gıda kontol analizleri
|
|
12 |
Gıda kontol analizleri
|
|
13 |
Gıda katkı maddeleri
|
|
14 |
Gıda kalite kontrol laboratuvarının dizaynı
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|