|
1 |
Epidemiyolojinin tanımı, amacı ve bölümleri
|
|
2 |
Hastalık etkenleri ve postulatları
|
|
3 |
Konakçı belirleyicileri
|
|
4 |
Etken belirleyicileri
|
|
5 |
Çevre belirleyicileri
|
|
6 |
Gıda kaynaklı enfeksiyonun tanımı ve türleri
|
|
7 |
Ara sınav
|
|
8 |
Gıda kaynaklı enfeksiyonların bulaşması ve yayılması
|
|
9 |
Gıda kaynaklı enfeksiyonların çıkışı ve yayılışlarını etkileyen faktörler
|
|
10 |
Gıda kaynaklı hastalıkların kontrolü
|
|
11 |
Populasyonda hastalık
|
|
12 |
Hastalıkların spasyal ve temporal dağılımı
|
|
13 |
Ekolojik kavramlar ve ekolojik düzen
|
|
14 |
Epidemiyolojik araştırma tipleri ve aşamaları
|
|
15 |
Verilerin analizi ve sunulması, sağlık şemalarının özellikleri
|
|
16 |
Yarı Yıl sonu sınavı
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|