|
1 |
Yemler
|
|
2 |
Yemlerin Besin değerleri ve işlemenin etkileri
|
|
3 |
Yemlerin Besin değerlerine ve sindirilebilirlik üzerine işlemenin etkileri
|
|
4 |
Dane yemlere uygulanan işlemler
|
|
5 |
Kuru işlemler
|
|
6 |
Kırma, ezme, öğütme
|
|
7 |
Isıl işlemler
|
|
8 |
Peletleme, Ektrüde etme
|
|
9 |
Mikronize etme, flake, haşlama
|
|
10 |
Sulu yemlere uygulanan işlemler
|
|
11 |
Silaj yapımı
|
|
12 |
Haylaj yapımı
|
|
13 |
Balyalama
|
|
14 |
Streç yapma
|
|
15 |
Değerlendirme
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|