|
1 |
Meyve suları, tanımlar, ilişkin mevzuat,
|
|
2 |
Meyve suları, tanımlar, ilişkin mevzuat,
|
|
3 |
Meyvelerin işlenmeye hazırlanmaları
|
|
4 |
Presleme öncesi işlemler,
|
|
5 |
Mayşenin eldesi ve preslenmesi
|
|
6 |
Mayşeden pulplu meyve suyu eldesi için işlemler
|
|
7 |
Mayşeden berrak meyve suyu eldesi için işlemler
|
|
8 |
Meyve sularının filtrasyonu ve filtreler
|
|
9 |
Meyve sularının filtrasyonu ve filtreler
|
|
10 |
Meyve sularının konsantre edilmesi
|
|
11 |
Konstantreden yeniden meyve suyu eldesi ve ısıl işlem
|
|
12 |
Meyve suları ve nektarların ambalajlanmaları
|
|
13 |
Gazlı içecekler teknolojisi
|
|
14 |
Final Sınavı
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|