|
1 |
Diyette yer alan mikro besin ögelerinin (vitaminler) fizikokimyasal özellikleri
|
|
2 |
Yağda eriyen vitaminlerin metabolizması, fizyolojik işlevleri ve insan sağlığı üzerine etkileri
|
|
3 |
Yağda eriyen vitaminlerin farklı yaş ve cinsiyete göre önerilen günlük alım miktarları
|
|
4 |
Yağda eriyen vitaminlerin besin sanayinde kullanım amaçları
|
|
5 |
Yağda eriyen vitaminlerle ilgili makale sunumu
|
|
6 |
Diyette yer alan suda eriyen vitaminler ve fizikokimyasal özellikleri
|
|
7 |
Suda eriyen vitaminlerin metabolizması, fizyolojik işlevleri ve insan sağlığı üzerine etkileri
|
|
8 |
Ara sınav
|
|
9 |
Suda eriyen vitaminlerin farklı yaş ve cinsiyete göre önerilen günlük alım miktarları Diyet proteinlerinin besin sanayinde kullanım amaçları
|
|
10 |
Suda eriyen vitaminlerle ilgili makale sunumu
|
|
11 |
Diyette yer alan mineraller ve fizikokimyasal özellikleri
|
|
12 |
Minerallerin metabolizması, fizyolojik işlevleri ve insan sağlığı üzerine etkileri
|
|
13 |
Minerallerin farklı yaş ve cinsiyete göre önerilen günlük alım miktarları Diyet yağlarının besin sanayinde kullanım amaçları
|
|
14 |
Minerallerle ilgili makale sunumu
|
|
15 |
Final sınavı
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|