|
1 |
Mutfağın Tanımı, Tarihsel Gelişimi ve Önemi.
|
|
2 |
Mutfak Planlaması, Mutfağın Konumu ve Fiziksel Özellikleri.
|
|
3 |
Hijyen ve Sanitasyon.
|
|
4 |
Beslenme ve Önemi.
|
|
5 |
Menü Planlaması ve Maliyet Kontrol Süreci.
|
|
6 |
Pişirme Yöntemleri, Bıçak kullanım Şekilleri ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
|
|
7 |
Yiyecek Hizmet Sistemleri, Üretim Sonrası İşlemler.
|
|
8 |
Türk Mutfağı ve Türk Mutfağından Seçme Lezzetler(Uygulama).
|
|
9 |
Osmanlı Saray Mutfağı(Uygulama).
|
|
10 |
İtalyan Mutfağı(Uygulama).
|
|
11 |
Amerikan Mutfağı(Uygulama).
|
|
12 |
Uzakdoğu Mutfağı(Uygulama).
|
|
13 |
Fransız Mutfağı(Uygulama).
|
|
14 |
Meksika Mutfağı(Uygulama).
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|