|
1 |
Gıda kimyası ve önemi, besin bileşenlerinin sınıflandırılması
|
|
2 |
Şekerler, monosakkaritler, yapıları ve dönüşümleri
|
|
3 |
Monosakkaritlerin türevleri
|
|
4 |
Glikosit bağları ve gıdalardaki önemi, oligo sakkaritler
|
|
5 |
Şekerlerin bozunma reaksiyonları
|
|
6 |
Polisakkaritler, nişasta ve yapıları
|
|
7 |
Pektinler ve yapısı, polisakkarit analizleri
|
|
8 |
Lipidler ve yağ asitleri, yağların acılaşma reaksiyonları
|
|
9 |
Trigliseritler ve yapıları
|
|
10 |
Proteinler, amino asitler, protein yapısı ve analizleri
|
|
11 |
Proteinler, amino asitler, protein yapısı ve analizleri
|
|
12 |
Süt ve sütün misel yapısı
|
|
13 |
Et, etin protein yapısı, bozunması, pH ve önemi
|
|
14 |
Et, etin protein yapısı, bozunması, pH ve önemi
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|