|
1 |
1. Parazitler nasıl kontrol altına alınabilir? (Sanitasyon ve hijyen, hayvancılık ve muayene, marinasyon, asitleme, dumanlama, fermantasyon)
|
|
2 |
2. Parazitler nasıl kontrol altına alınabilir? (Pişirme ve ısıl işlem, dondurma, filtrasyon ve klorlama ve diğer dezenfektanlar)
|
|
3 |
3. Parazitler nasıl kontrol altına alınabilir? (Diğer fiziksel süreçler, yaşam döngüsü hedefleri)
|
|
4 |
4. Parazitlerin yaşam döngüleri
|
|
5 |
5. Gıda kaynaklı protozoonlar
|
|
6 |
6. SINAV
|
|
7 |
7. Gıda kaynaklı nematodlar
|
|
8 |
8. Gıda kaynaklı cestodlar
|
|
9 |
9. Gıda kaynaklı trematodlar
|
|
10 |
10. Gıdalarda parazitlerin risk değerlendirmeleri
|
|
11 |
11. Gıda kaynaklı parazitler ve teşhis araçları
|
|
12 |
12. Gıda kaynaklı paraziter hastalıkların moleküler epidemiyolojisi
|
|
13 |
|
|
14 |
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|