|
1 |
Oryantasyon
|
|
2 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem - Toplu beslenme hizmeti verilen kurumlarda yönetim ve organizasyon yapısının gözlemlenmesi
|
|
3 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta Uygulama/gözlem - Uygulama yapılan kurum hakkında genel bilgi, mutfak ve yemekhane fiziki koşulları, mutfak ve yemekhane planlarının incelenmesi
|
|
4 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem - Uygulama yapılan kurumun depo koşulları, mevcut araç-gereçlerin (kapasiteleri, nitelikleri, markaları vb.) incelenmesi
|
|
5 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem - Kurumun satın alma bilgileri, ihale yöntemi, ihaleye hazırlık aşamaları, idari şartname örnekleri, , teknik şartname örnekleri, sipariş için kullanılan form örnekleri, sipariş için kullanılan gramajlar, formlar
|
|
6 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem - Her bir yemek grubuna ait geniş çapta hazırlama ve pişirme yöntemleri, standart yemek tarifeleri örnekleri.
|
|
7 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem - Uygulama yapılan kurumda uygulanan menülerin incelenmesi
|
|
8 |
Ara sınav
|
|
9 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem - Uygulama yapılan kuruma yönelik öğrencinin planladığı menülerin incelenmesi
|
|
10 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem- Makale sunumu
|
|
11 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem- Makale sunumu
|
|
12 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem- Makale sunumu
|
|
13 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem- Makale sunumu
|
|
14 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem- Makale sunumu
|
|
15 |
Final Sınavı
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|