|
1 |
Mikrobiyolojiye giriş, mikroorganizmaların canlılar alemindeki yeri,
|
|
2 |
Canlılar alemindeki canlı çeşitliliği ve özellikleri
|
|
3 |
Mikrobiyolojinin tarihçesi ve çalışma alanları
|
|
4 |
Klinik mikroskopi bakteriler, mantar morfolojileri, anotomileri
|
|
5 |
Klinik mikroskopi parazit , virüs morfolojileri, anotomileri
|
|
6 |
Dezenfeksiyon yöntemleri,
|
|
7 |
Antimikrobiyal ajanlar,
|
|
8 |
Ara sınav
|
|
9 |
Sterilizasyon yöntemleri ve özellikleri
|
|
10 |
İmmün sistemde rol alan hücreler ve organlar,
|
|
11 |
In vitro ve in vivo antijen-antikor birleşmesi,
|
|
12 |
otoimmünite, aşı ve serumlar,
|
|
13 |
Enfeksiyon, bulaş yolları, korunma yolları, hastane enfeksiyonu nedir?
|
|
14 |
El hijyeni, enfeksiyondan korunmada kullanılan yöntemler,
|
|
15 |
Hastane enfeksiyonu
|
|
16 |
Kan ve kan ürünleri ile bulaşan enfeksiyonlar, kan ve kan ürünleri ile buluşan enfeksiyonlar
|
|
17 |
Final sınavı
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|