|
1 |
Temizlik, dezenfeksiyon ve sanitasyonun tanımı
|
|
2 |
Sanitasyonun önemi
|
|
3 |
Gıda ile ilgili kurumlar ve mevzuatlar
|
|
4 |
ISO 22000
|
|
5 |
HACCP
|
|
6 |
GMP
|
|
7 |
Atık yönetimi
|
|
8 |
Sanitasyonda kullanılan kimyasallar ve yönetimi
|
|
9 |
Sanitasyonda kullanılan kimyasallar ve yönetimi
|
|
10 |
CIP yöntemi
|
|
11 |
CIP yöntemi
|
|
12 |
Gıda Hazırlama alanları ve sanitasyonu
|
|
13 |
Gıda Hazırlama alanları ve sanitasyonu
|
|
14 |
Gıda Hazırlama alanları ve sanitasyonu
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|