|
1 |
Giriş: Gıda proses tasarımı tanımı, ilkeler, ve metodolojisi
|
|
2 |
Sıvı-ekstraksiyon sistemin optimizasyonu
|
|
3 |
Basitleştirilmiş ısı değiştirici tasarımı ve optimizasyonu
|
|
4 |
Kabuklu ısı değiştirici tasarımı ve optimizasyonu
|
|
5 |
Kabuklu ısı değiştirici tasarımı ve optimizasyonu
|
|
6 |
Ara sınav ve guruplara ödevlerin (fizibilite çalışması) dağıtımı
|
|
7 |
Kabuklu ısı değiştirici tasarımı ve optimizasyonu
|
|
8 |
Meyve sebzelerin soğuk havada canlı muhafazası için depo tasarımı ve optimizasyonu
|
|
9 |
Meyve sebzelerin soğuk havada canlı muhafazası için depo tasarımı ve optimizasyonu
|
|
10 |
Meyve sebzelerin soğuk havada canlı muhafazası için depo tasarımı ve optimizasyonu
|
|
11 |
Ödev için gurup çalışması (fizibilite çalışması)
|
|
12 |
Ödev için gurup çalışması (fizibilite çalışması)
|
|
13 |
Ödev için gurup çalışması (fizibilite çalışması)
|
|
14 |
Ödev değerlenirme(fizibilite çalışması) ve Final sınavı
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|