|
1 |
Mikroorganizmaların taksonomisi ve yapısal özellikleri.
|
|
2 |
Mikroorganizmaların izolasyonu
|
|
3 |
Mikroorganizmaların mikroskobik ve morfolojik özellikleri.
|
|
4 |
Besiyerlerinin hazırlanması.
|
|
5 |
Solüsyon ve reaktiflerin hazırlanması.
|
|
6 |
Mikroskop ve diğer laboratuva araç ve gereçlerinin kullanımı.
|
|
7 |
Temel identifikasyon yöntemleri.
|
|
8 |
Antibiogram hazırlanması ve değerlendirilmesi.
|
|
9 |
Laboratruvar testlerinin yorumu.
|
|
10 |
Yeni enfeksiyöz ajanlar.
|
|
11 |
|
|
12 |
|
|
13 |
|
|
14 |
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|