|
1 |
Dersin tanıtımı, kaynakların belirtilmesi, Kalite nedir? Kalite hakkında genel bilgiler.
|
|
2 |
Et ve et ürünlerinde genel kalite kriterleri hakkında genel bilgiler
|
|
3 |
Et Ürünlerinde Duyusal Analiz Metotları
|
|
4 |
Et Ürünlerinde Kimyasal Analiz Metotları (pH, rutubet, Titrasyon asitliği tayini, tuz, hidrojen peroksit tayini)
|
|
5 |
Et Ürünlerinde Kimyasal Analiz Metotları (pH, rutubet, Titrasyon asitliği tayini, tuz, yağ, hidrojen peroksit tayini)
|
|
6 |
Et Ürünlerinde Kimyasal Analiz Metotları (Ham protein tayini)
|
|
7 |
Et Ürünlerinde Kimyasal Analiz Metotları (Yağ ve Yağlarda serbest yağ asitleri tayini)
|
|
8 |
Et Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analiz Metotları
|
|
9 |
Et Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analiz Metotları
|
|
10 |
Et Ürünlerinde Serolojik Analiz Metotları (Hayvan türlerinin Tayini)
|
|
11 |
Et Ürünlerinde Moleküler Analiz Metotları (Hayvan türlerinin Tayini)
|
|
12 |
Et Ürünlerinde Moleküler Analiz Metotları (Hayvan türlerinin Tayini)
|
|
13 |
Et Ürünlerinde Histolojik Analiz Metotları
|
|
14 |
Et Ürünlerinde Histolojik Analiz Metotları
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|