|
1 |
Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisine Giriş
|
|
2 |
Dünyada Gıda Üretimi, Tüketimi ve Sorunları
|
|
3 |
Gıdaların Mikrobiyel Ekolojisi
|
|
4 |
Hayvansal Gıdalardan Kaynaklanan Sağlık Riskleri
|
|
5 |
Gıdaların parazitlerle kontaminasyonu
|
|
6 |
Su ve Gıda Kaynaklı Paraziter Enfeksiyonlar
|
|
7 |
Taenia spp. ve Trichinella spp. kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
|
8 |
Ara sınav
|
|
9 |
Echinoococcus spp. ve Fasciola hepatica kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
|
10 |
Anisakis spp. ve Diphylobothrium latum kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
|
11 |
Entamoeba histolytica ve Giardia duedenalis kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
|
12 |
Toxoplasma gondii kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
|
13 |
Cryptosporidium parvum kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
|
14 |
Sarcocystis spp. kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
|
15 |
Balantidium coli kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
|
16 |
Yarı Yıl sonu sınavı
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|