|
1 |
Hasat sonrası bozulmaları etkileyen faktörler
|
|
2 |
Yumuşak çekirdeklilerde görülen depo hastalıkları
|
|
3 |
Sert çekirdeklilerde görülen depo hastalıkları
|
|
4 |
Çilek, ahududu, böğürtlende görülen depo hastalıkları
|
|
5 |
Üzümde görülen depo hastalıkları
|
|
6 |
Kivi, incir ve muzda görülen depo hastalıkları
|
|
7 |
Patates ve havuçta görülen depo hastalıkları
|
|
8 |
Soğan ve sarımsakta görülen depo hastalıkları
|
|
9 |
Hububatta görülen depo hastalıkları
|
|
10 |
Besin maddesi ile ilişkili olan hastalık ve şekil bozuklukları, Fizyolojik hastalıklar, Çevre faktörlerinin etkisi
|
|
11 |
Penicillium, Aspergillus, Botrytis, Alternari, Rhizopus, Mucor, Geotrichum, Sclerotinia, Rhizoctonia, Pythium gibi önemli fungal cinslerin tanıtılması
|
|
12 |
Erwinia, Pseudomonas, Clavibacter gibi önemli bakteriyel cinslerin tanıtılması
|
|
13 |
-
|
|
14 |
-
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|