|
1 |
Üzümsü meyvelerin sınıflandırılması ve diğer meyve türlerinden farklılıkları
|
|
2 |
Üzümsü meyvelerin dünya ekonomisindeki yeri
|
|
3 |
Çilek Yetiştiriciliği (döllenme biyolojisi, meyve özellikleri, çiçek tomurcuğu oluşumu)
|
|
4 |
Çilek yetiştiriciliği (Ekolojik istekleri, sıcaklık, ışık, nem, toprak)
|
|
5 |
Çilek yetiştiriciliği (fide tipleri)
Çilek yetiştiriciliği (Açıkta yetiştiricilik, örtüaltı yetiştiricilik, alçak tünel, yüksek tünel, cam sera üretimi, sezon dışı üretim)
|
|
6 |
Ahududu yetiştiriciliği (döllenme biyolojisi, meyve özellikleri, çiçek tomurcuğu oluşumu, türler arasındaki farklılıklar)
|
|
7 |
VİZE SINAVI
|
|
8 |
Ahududu yetiştiriciliği (Ekolojik istekleri, sıcaklık, ışık, nem, toprak)
|
|
9 |
Ahududu yetiştiriciliği (Terbiye sistemleri, budama, çoğaltma teknikleri)
|
|
10 |
Böğürtlen yetiştiriciliği (döllenme biyolojisi, meyve özellikleri, çiçek tomurcuğu oluşumu, türler arasındaki farklılıklar)
|
|
11 |
Böğürtlen yetiştiriciliği (Ekolojik istekleri, Terbiye sistemleri, budama, çoğaltma teknikleri
|
|
12 |
Frenküzümü yetiştiriciliği (Ekolojik istekleri, türler, terbiye sistemleri, budama, çoğaltma teknikleri)
|
|
13 |
Maviyemiş yetiştiriciliği (döllenme biyolojisi, meyve özellikleri, çiçek tomurcuğu oluşumu, ekolojik istekleri)
|
|
14 |
Maviyemiş yetiştiriciliği (Bahçe tesisi ve yönetimi)
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|