|
1 |
Derse Giriş
|
|
2 |
Toplu beslenme sistemlerinde ticari işletmeler
|
|
3 |
Ticari işletmelerde organizasyon ve mutfak personeli
|
|
4 |
Toplu beslenme sistemlerinde besin hazırlama ve pişirme yöntemleri, soslar, çorbalar, garnitürler ve sebze kesimleri I
|
|
5 |
Toplu beslenme sistemlerinde besin hazırlama ve pişirme yöntemleri, soslar, çorbalar, garnitürler ve sebze kesimleri II
|
|
6 |
Ticari işletmelerde servis yöntemleri I
|
|
7 |
Ticari işletmelerde servis yöntemleri II
|
|
8 |
Ara Sınav
|
|
9 |
Toplu beslenme sistemlerinde hijyen I
|
|
10 |
Toplu beslenme sistemlerinde hijyen II
|
|
11 |
Toplu beslenme sistemlerinde HACCP- TS EN ISO 22000 Yaklaşımı
|
|
12 |
Toplu beslenme sistemlerinde kullanılan denetim listeleri ( check-list''''''''ler)
|
|
13 |
Toplu beslenme sistemlerinde maliyet kontrolü
|
|
14 |
Proje sunumu
|
|
15 |
Proje sunumu
|
|
16 |
Yarıyıl Sonu Sınavı
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|