|
1 |
Gıda hijyeninin temel prensipleri Gıdaların mikrobiyel ekolojisi
|
|
2 |
Gıda kaynaklı infeksiyonların patogenezi , ve vucüt savunma mekanizması
|
|
3 |
Gıda infeksiyon ve intoksikasyonları Salmonella spp.Shigella spp.Staphylococcus aureus
|
|
4 |
Gıda infeksiyon ve intoksikasyonları Listeria monocytogenes Clostridium botulinum Clostridium perfringens
|
|
5 |
Gıda infeksiyon ve intoksikasyonları Bacillus cereus Campylobacter jejuni,Yersinia enterocolitica Escherichia coli
|
|
6 |
Gıda infeksiyon ve intoksikasyonları Enterococcus spp. Vibrionaceae, Aeromonas hydrophila
|
|
7 |
Gıda infeksiyon ve intoksikasyonları Plesiomonas shigelloides Brucella spp., Enterotoksinler
|
|
8 |
Mikotoksinler Viral gıda infeksiyonları Praziter gıda infeksiyonları
|
|
9 |
Gıda muhafazası, Gıdalarda önemli bazı kalıntı ve kontaminantlar
|
|
10 |
Temizlik ve dezenfeksiyon, personel hijyeni
|
|
11 |
HACCP
|
|
12 |
GMP
|
|
13 |
CIP sistemi
|
|
14 |
Balık, yumurta ve bal muayenesi
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|