|
1 |
Dersin ve kaynak kitapların tanıtımı, süt ürünleri ile ilgili yasal düzenlemeler
|
|
2 |
Sağlıklı ve hijyenik süt eldesi, sütün depolanması, nakledilmesi ve işletmelere kabulü
|
|
3 |
Sağlıklı ve hijyenik süt eldesi, sütün depolanması, nakledilmesi ve işletmelere kabulü
|
|
4 |
Süt kimyası, sütün insan beslenmesindeki önemi
|
|
5 |
Süt kimyası, sütün insan beslenmesindeki önemi
|
|
6 |
Süt kimyası, sütün insan beslenmesindeki önemi
|
|
7 |
Süt ve ürünleri ile bulaşan enfeksiyon ve intoksikasyonlar, süte bulaşan yabancı maddeler
|
|
8 |
Süt ve ürünleri ile bulaşan enfeksiyon ve intoksikasyonlar, süte bulaşan yabancı maddeler
|
|
9 |
Süt ve ürünleri ile bulaşan enfeksiyon ve intoksikasyonlar, süte bulaşan yabancı maddeler
|
|
10 |
İşletmelerde süte uygulanan ön teknolojik işlemler ve içme sütü teknolojisi (pastörize süt, UHT süt)
|
|
11 |
İşletmelerde süte uygulanan ön teknolojik işlemler ve içme sütü teknolojisi (pastörize süt, UHT süt)
|
|
12 |
İşletmelerde süte uygulanan ön teknolojik işlemler ve içme sütü teknolojisi (pastörize süt, UHT süt)
|
|
13 |
Starter kültürlerin süt teknolojisindeki önemleri, starter kültür hazırlama yöntemleri, starter kültür çeşitleri, kalite bozuklukları ve bakteriofajlar
|
|
14 |
Starter kültürlerin süt teknolojisindeki önemleri, starter kültür hazırlama yöntemleri, starter kültür çeşitleri, kalite bozuklukları ve bakteriofajlar
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|